Anti-aging zöldekkel 2. rész - Egészség és tudomány

HTML

Egészség és tudomány

Egészség, betegség, hatóanyagok, gyógynövények, természetes gyógymódok, receptek, érdekességek az orvostudomány világából.

Anti-aging zöldekkel 2. rész

2013.05.30. 08:24 egeszsegestudomany

A zöld füvek, algák fogyasztása méregteleníti, lúgosítja, új életre kelti a szervezetet. A testi energia megsokszorozódik, a szellemi felélénkül. Jobban alszunk, bőrünk is szebb lesz, megfiatalodunk kívül-belül. Az avokádó, a zöldbúzafű, a lucerna, a zöld kávé és tea után bemutatjuk a következő 5 zöldet, amik felturbózzák egészségünket, széppé, üdévé varázsolnak minket.

6. Zöldárpa

Vitaminok, ásványi anyagok egyensúlyban, nagy koncentrációban. Tartalmazza a szervezet számára legfontosabb tápanyagokat.

Egészség * A túlhajszolt, stresszes életet élők nélkülözhetetlen „zöldje”. Nagyon kedvező arányban tartalmazza a szervezet számára legfontosabb vitaminokat, ásványi anyagokat, és nyomelemeket.

Szépség * Szuperoxid-diszmutáz (SOD) enzimje igen erős antioxidáns, mely jelentősen lassítja az öregedés folyamatát.

4670254806_ec22a78455_niels linneberg.jpg

7. Csalánlevél

Az egyik legjobb méregtelenítő, vértisztító gyógynövény. A népi gyógyászat klasszikusa.

Egészség * Serkenti a veseműködést, feloldja a salakanyagokat, csökkenti a vér húgysavszintjét. Ízületi gyulladásban szenvedőknek, köszvényeseknek, reumásoknak nagyon jót tesz.

Szépség * Zsíros, korpás hajra, hajhullásra hatásos gyógynövény. Jól kezelhető vele a zsíros, pattanásos bőr is.

8. Papaya

Papain enzimje teszi értékessé, mely egyedülállóan képes lúgos és savas közegben is ellátni a „feladatát”, a fehérjék lebontását. Az optimális anyagcsere gyümölcse.

Egészség * Nagy mértékben elősegíti az emésztést, biztosítja a rendszeres székletürítést, tisztítja a beleket, megszünteti a puffadást. Cukorbetegeknek, emésztési problémákkal küzdőknek, epe- és májbántalomra ajánlható.

Szépség * Zsírégető hatása miatt ananásszal kombinálva nagyon jól karcsúsít. Papain enzimje pedig nem csak a fehérjék lebontásában jeleskedik, hanem ránctalanít is, mivel támogatja az elasztin termelést.

Papaya_fruit.JPG

9. Spirulina alga

Multivitamin a természetből. Immunerősítő hatása kiemelkedő. Több, mint 100 féle, a szervezet számára hasznos anyagot tartalmaz.

Egészség * Jó hatással van a koleszterin szintre, az emésztésre, a bélflórára, a vércukorszintre. Baktérium- és vírusellenes tulajdonságú.

Szépség * Méregtelenítés, cellulit kezelés, alakformálás kapcsán találkozhatunk a spirulina algával. Külsőleges, kozmetikumként való alkalmazása a spa és wellness koncepció népszerűvé válásával párhuzamosan hódította meg a világot.

10. Zöldkagyló

Különösen hatékony porcépítő, porcerősítő a tenger mélyéről. Sikereit elsősorban glülozaminoglikán tartalmának köszönheti.

Egészség * Artrózisos, porckopásos betegeknek, ízületi panaszok, megbetegedések, reuma esetén elsőosztályú étrendkiegészítő.

Szépség * Az új-zélandi tarajos zöldkagyló kivonatának rendszeres fogyasztása megteremti a fájdalommentes, könnyed mozgás élményét, ez pedig fiatalítóan hat az egész megjelenésre.

img_9167.jpg

A J Á N L Ó

CROTALGIN® kapszula - Az ízületek, porcok karbantartására zöldkagyló és kurkuma kivonattal.

Szólj hozzá!

Címkék: bőr szépség méregtelenítés vitamin antioxidáns alternatív porc gyógynövény alakformálás immunerősítő ízület hatóanyag artrózis természetes gyógymódok artritisz

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegestudomany.blog.hu/api/trackback/id/tr415333303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.